Nyheter

Stilling ledig: Kontorleder

Norsk Lyme Borreliose-Forening søker kontorleder i inntil 40% stilling. Etter at NLBF har vært i drift i 5 år, har aktiviteten økt mye, og økonomien er blitt bedre etter at organisasjonen har blitt godkjent som berettiget til driftsstøtte fra BUF-direktoratet.

Til nå har all aktivitet vært avhengig av ulønnet arbeid gjort av medlemmer, i hovedsak styremedlemmer. Nå er tiden inne til å profesjonalisere organisasjonen gjennom å ansette en person, i første omgang i en deltidsstilling. Økt stillingsprosent vil kunne bli aktuelt når økonomi og arbeidsmengde tilsier dette.


Arbeidsoppgaver: økonomistyring/regnskap/årsregnskap, svare på henvendelser via telefon og e-post, arkivering, medlemsregister, andre administrative oppgaver etter avtale med styreleder

 

Ønska kvalifikasjoner: Utdannelse innen økonomi og administrasjon, eller annen relevant utdannelse og praksis.
Det er en fordel om du kjenner til situasjonen for våre medlemmer og den pasientgruppen vi arbeider for. Du må kunne jobbe hjemmefra, siden foreningen ikke har kontorlokaler.

 

Lønn etter avtale.

 

Hvis dette er noe for deg, så send en kort søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 30.04.2014

Følg oss