arenaklinikken

Åpning av Norsk Borreliose Senter

Torsdag 9. juni var det offisiell åpning av Norsk Borreliose Senter med snorklipping av Oslos ordfører Fabian Stang. I sin gratulasjonstale ønsket Fabian Stang senteret lykke til og sa at det var et viktig tilskudd til byens helsetilbud. Etter snorklippingen var det omvisning i lokalene av Rolf Luneng.

Norsk Borreliose Senter er en del av tilbudet ved Arenaklinikken som holder til i Nydalen. Rolf Luneng er eneste lege ved senteret, men senteret har også ansatt en kvantebiolog, en ernæringsbiolog, en homeopat som også kan en del om urtemedisin og en sykepleier. Norsk Borreliose Senter har siden februar hatt tilbud om IV behandling slik at de sykeste pasientene ikke lenger trenger å dra til Balderklinikken for IV behandling. Det er imidlertid dessverre ventetid på omlag 2 mnd. for IV behandling. Ventetid for første konsultasjoner hos Rolf Luneng er like lang. Norsk Borreliose Senter har pasienter fra hele Norge og det kommer i tillegg mange fra Sverige.

Åpningen var dekket av Østlandssendingen, som vil sende et innslag om dette. Innslaget vil være tilgjengelig på web tv i 2mnd.

Vi er glade for tilbudet som Norsk Borreliose Senter har og ønsker dem lykke til.  For mer informasjon om Norsk Borreliose Senter kan dere gå til hjemmesiden deres http://www.norskborreliosesenter.no/

 

NLBF mobil

©  Norsk Lyme Borreliose - Forening  
Orgnr: 893991662 

Kontakt

Følg oss