Kaniner hopper for en god sak

Tusen takk til Tønsberg Hoppegruppe fra Tønsberg Kaninavlsforening, som arrangerte Høsthopp 12.-13. Oktober. Overskuddet fra arrangementet ble gitt til Norsk Lyme Borreliose-Forening.

 
Kanin-overrekkelse-Initiativtaker-Martine-Sevlejordet-kaninen-Kathy-Hege-C-2-Hege Christin Johansen fra NLBF fikk være med på selve hoppearrangementet, og fikk også gleden av å ta imot sjekken på hele 5000 kroner.  

 

 Vi i Norsk Lyme Borreliose-Forening setter stor pris på omtanken som ligger bak denne gaven, og vi vil sørge for at pengene blir brukt til å støtte forskning for å øke kunnskapen om flåttbårne sykdommer.

Her forteller Hoppegruppa litt om seg selv, og om hvorfor de valgte å gi denne gaven til NLBF:

Tønsberg Hoppegruppe er underlagt Tønsberg Kaninavlsforening som igjen er underlagt Norges Kaninavlsforbund. Vi har medlemmer som hopper hinder med kaninene sine og andre som stiller ut kaninene sine på utstilling. Det er sosialt, utrolig morsomt å se hvilke poengsummer kaninene får på utstilling, og ikke minst utrolig lærerikt å være med på dette.

Mer informasjon finnes her:

http://www.kanin-nkf.net/

http://tonsberghoppegruppe.weebly.com/

http://tb.no/nyheter/skal-hoppe-inn-penger-1.8108671

Kanin Hoppeleder Pia Amundsen og HegeC på stevnedagenVårt medlem Martine Sevlejordet kom med ideen: Å ha en velledighetskonkurranse! Alt overskudd ville tilfalle en forening. Vi bestemte raskt hva vi ville gi til: Norsk Lyme Borreliose-Forening.

På grunn av at to medlemmer i vår forening har borreliose (infeksjon av flåttbitt) ble valget lagt her. For at de skulle få inn penger til forskning, kontakt ble skapt og avisen kom: To sider i Tønsberg blad fikk vi. Dermed fikk vi besøkende denne helgen, som kom og kikket, og handlet litt i kiosken. Målet var å gi til noen som trengte penger, og at vi i tillegg ville få reklame for foreningen vår.

Så man kan vel si at vi hjelper oss selv, ved å hjelpe andre.

Nå kan vi vel bare sende stafettpinnen videre til andre lag og foreninger, som har muligheten til det samme som oss, gi overskuddet til noen som trenger det: Og hvem trenger det vel mer, enn Norsk Lyme Borreliose-Forening akkurat nå. De trenger penger til forskning, slik at de med borreliose kan få hjelp her i Norge.

Kanin hopper

NLBF mobil

©  Norsk Lyme Borreliose - Forening  
Orgnr: 893991662 

Kontakt

Følg oss