Medlemsmøte i Oslo

Lørdag 5. november arrangerte vi  medlemsmøte  i Oslo. Temaet var ernæring og alternativ behandling som  supplement tilbehandling av kronisk borreliose.

Møtet ble innledet med to foredrag med foredragsholdere fra NBS. Ernæringsterapeut Julie Jerner  snakket om hvilke  matvarer som  pasienter med kronisk borreliose bør unngå  eller redusere inntaket av, og kom med anbefalinger til et riktigere kosthold. Hun mener  at det er viktig å reduser inntaket  av sukker, hvitt mel, melk, kaffe, kullsyre, alkohol og raffinerte oljer, sammtidigsom inntaket  av renere råvarer,mer grønnsaker, nøtter, spirerog fisk økes. I tillegg anbefalte hun tilskudd av Omega 3, Vitamin C, D og B.  Homeopat Anita Hus  arbeider med kvantemedisin oghomeopati. Hennes utgangspunkt er å bidra tilå styrke immunsystemet og å bedre det biologiske terrenget hos den enkelte. Hun mener at dersom pasienter  konsentrerer seg omå optimalisere det indremiljøet hos de enkelte,så vil de kunnekomme raskere i mål med antibiotikabehandling.  Hun bruker datastyrte apparater for  å stimulere immunsystemet og bekjempe borrelia og coinfeksjoner.

Til slutt informerte styret litt om arbeidet i foreningen. Det ble også tid til en del uformelt prat og utveksling av personlige erfaringer.

Vi syns det var et vellyket møte. 21 personer møtte opp i tillegg til oss i styret. Det var stort engasjement og det ble stilt masse spørsmål til de to foredragsholderenefra NBS. Det var kjempefint å treffe en del av medlemmene våre og snakke med dere. Tusen takk til alle dere som møtte opp!{jcomments on}

NLBF mobil

©  Norsk Lyme Borreliose - Forening  
Orgnr: 893991662 

Kontakt

Følg oss